Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://acikerisim.ktu.edu.tr/jspui/handle/123456789/2734
Başlık: Divan-ü Lûgat-it-Türk'e Göre Türklerde Yemek Kültürü
Yazarlar: Paşaoğlu, Derya Derin
Anahtar kelimeler: Yemek kültürü, yemek, Türk mutfağı, Divan-ı Lügat-it-Türk, Türk kültürü;Meal culture, meal, Turkish kitchen, Divanı Lügat-it Türk, Turkish culture
Yayın Tarihi: 10-Ara-2010
Sayı No: 2
Cilt No: 1
Yayıncı: Bilimsel Eksen / Scientific Axis
URI: http://acikerisim.ktu.edu.tr/jspui/handle/123456789/2734
ISSN: 1309-5811
Koleksiyonlarda Görünür:Tarih Bölümü Makale Koleksiyonu

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
Divan-ı Lûgat-it-Türk'e Göre Türklerde Yemek Kültürü.pdf14.37 MBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.