Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://acikerisim.ktu.edu.tr/jspui/handle/123456789/2734
Başlık: | Divan-ü Lûgat-it-Türk'e Göre Türklerde Yemek Kültürü |
Yazarlar: | Paşaoğlu, Derya Derin |
Anahtar kelimeler: | Yemek kültürü, yemek, Türk mutfağı, Divan-ı Lügat-it-Türk, Türk kültürü;Meal culture, meal, Turkish kitchen, Divanı Lügat-it Türk, Turkish culture |
Yayın Tarihi: | 10-Ara-2010 |
Sayı No: | 2 |
Cilt No: | 1 |
Yayıncı: | Bilimsel Eksen / Scientific Axis |
URI: | http://acikerisim.ktu.edu.tr/jspui/handle/123456789/2734 |
ISSN: | 1309-5811 |
Koleksiyonlarda Görünür: | Tarih Bölümü Makale Koleksiyonu |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
Divan-ı Lûgat-it-Türk'e Göre Türklerde Yemek Kültürü.pdf | 14.37 MB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.