Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://acikerisim.ktu.edu.tr/jspui/handle/123456789/2734
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorPaşaoğlu, Derya Derin-
dc.date.accessioned2022-04-05T05:52:23Z-
dc.date.available2022-04-05T05:52:23Z-
dc.date.issued2010-12-10-
dc.identifier.issn1309-5811-
dc.identifier.urihttp://acikerisim.ktu.edu.tr/jspui/handle/123456789/2734-
dc.language.isotrtr_TR
dc.publisherBilimsel Eksen / Scientific Axistr_TR
dc.subjectYemek kültürü, yemek, Türk mutfağı, Divan-ı Lügat-it-Türk, Türk kültürütr_TR
dc.subjectMeal culture, meal, Turkish kitchen, Divanı Lügat-it Türk, Turkish culturetr_TR
dc.titleDivan-ü Lûgat-it-Türk'e Göre Türklerde Yemek Kültürütr_TR
dc.typeArticletr_TR
dc.sayiNo.sayiNumber2tr_TR
dc.ciltNo.ciltNumber1tr_TR
Koleksiyonlarda Görünür:Tarih Bölümü Makale Koleksiyonu

Bu öğenin dosyaları:
Dosya Açıklama BoyutBiçim 
Divan-ı Lûgat-it-Türk'e Göre Türklerde Yemek Kültürü.pdf14.37 MBAdobe PDFGöster/Aç


DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.